Blue Elite eSports i samarbeid med Nasjonalparkbiblioteket har gleden av å presentere finaledag i N-Games! Lørdag 15. Juni 2019 braker det løs i Otta Kulturhus hvor over 70 deltagere kjemper om premier for over 10 000 Kroner.

Hovedturneringen er i spillet Rocket League hvor tre spillere spiller mot tre andre i en fotball kamp hvor spillerne er byttet ut med biler og tyngdekraft er oppskrytt. Her er det lagspill og kommunikasjon som gjelder for å kunne beseire motstanderen.

I tillegg blir det også en konkurranse i Fortnite hvor du som deltager kan ta med deg en annen spiller å se hvor langt dere kommer i en vanlig duo-kamp. Vinneren trekkes på slutten av dagen ut i fra plassering og statistikk.

Bli med i vårt hurtig voksende community og prat med andre med samme interresse på vår Discord server her.

VIL DU VÆRE FRIVILLIG UNDER N-GAMES?

Sjekk ut vårt frivilligskjema og fortell oss om deg selv å hva du kan bidra med!

TIMEPLAN N-GAMES 2019

Fortnite konkurransen og chillout zone er åpent til semifinalen starter. Deltagere i gruppespill og sluttspill kan delta i Fortnite konkurransen og andre aktiviteter i chillout zone når de ikke spiller. Pass på så du vertfall har 20 min med tid til neste kamp før du begynner med Fortnite konkurransen, ellers kan du risikere automatisk tap av kamp.

Her under finner du all informasjon om N-Games Finalen 2019, fra turneringsoppsett til timeplan.
Arrangementet er GRATIS for alle og du trenger ikke ta med noe utstyr.
INNSJEKK

Kl. 09:00 åpner dørene. Dersom du skal delta på kvalifiseringen, anbefaler vi at du er tilstede fra kl 09:00. Kl. 11:00 skal tidligere kvalifiserte sjekke seg inn for turneringen. Det er viktig at dere møter til riktig tid for å unngå forsinkelser. Er man for sent ute kan det føre til at man ikke får delta.

KVALIFISERING

09:30 begynner det en aller siste kvalifiseringsrunde for de som dessverre ikke kvalifiserte seg i de innledende rundene. Dersom man ikke kvalifiserer seg kan man fremdeles være med på resten av opplegget. Vi gjør oppmerksom på at allerede kvalifiserte ikke skal delta på dette, ettersom vi vil unngå å bruke mer tid en nødvendig.

GRUPPESPILL

Alle spillerne som har kvalifisert seg blir delt opp i lag på tre personer, og delt inn i grupper. Innad i disse gruppene skal det spilles kamper for å "rangere" lagene. Kampene blir ikke spilt på scenen, dette betyr også at det ikke er åpent for tilskuere enda. Det er 16 lag som går videre til sluttspillet etter gruppespillet.

SLUTTSPILL

15:00 begynner siste delen av turneringen, og kulturhuset er åpent for alle som vil se på. To lag vil spille på scenen om gangen, i ett best av tre kamper format. Laget som taper her er dessverre ute av turneringen. Denne delen av turneringen kan vare opp til 5 timer og det blir pauser etterhvert som kamper blir spilt.

CHILLOUT ZONE

Chillout Zone er ett område der vi setter opp masse ulike spillkonsoller og lignende hvor deltakere kan prøvespille og henge når de ikke har andre ting å gjøre. Det blir satt opp alt fra Playstation 4 til Xbox Kinnect og retro Nintendo-konsoller.

FORTNITE KONKURRANSE

I Chillout Zone blir det i tillegg en Fortnite konkurranse som åpner kl. 12:00 hvor to spillere kan gå sammen som lag å spille en vanlig duo-kamp. Merk at hver spiller kan kun spille en kamp. Vinneren blir kåret på slutten av dagen ut ifra lagenes plassering + elimineringer. Vi er klar over at Norge har foreslått aldersgrense på 12 år på Fortnite og ønsker derfor om at DERSOM BARNET DITT IKKE FÅR SPILLE FORTNITE, BER VI OM AT DETTE BLIR SAGT IFRA OM UNDER INNSJEKK ELLER PÅMELDING.

MAT OG KIOSK

Varm middag blir servert for alle kvalifiserte i kantina på VGS, her blir det servert biff stroganoff (allergen: melkeprotein inkl. laktose) og lapskaus (allergen: selleri). Dersom man har andre allergier er det veldig viktig at vi får vite om dette på forhånd. I tillegg til middag blir det satt frem brødmat som alle deltakere kan forsyne seg av utover dagen. For foreldre, tilskuere og deltakere som ikke har kvalifisert seg blir det mulig å kjøpe middag i kiosken. Den vil være åpen nesten hele dagen og blir stengt etter kvartfinalene.

HVOR ER N-GAMES FINALEN 2019?

Klikk på logoen i nedre-venstre hjørne for å få opp Google Maps med veibeskrivelse fra hvor du bor!

 
Sparebank 1 Gudbrandsdalen Yellow.png
Thon Hotel Yellow.png
Sparebank_1_Lom_og_Skjåk_Yellow.png
Nasjonalparkbiblioteket Yellow.png
Regionrådet_Yellow.png
Nasjonalbiblioteket Yellow.png
Sparebankstiftelsen Yellow.png
Circle K Yellow.png
Gausdallandhandleri Yellow.png

© DATE Blue Elite eSports all rights reserved. All trademarks are the property of their respective owners.

BEE-Logo-BE-Small.png