LYST TIL Å VINNE BILLETTER TIL

BE LAN18? 

Blue Elite eSports holder sitt første store LAN i Ottahallen 20-22 Juli 2018. Er du klar for en helg med spill, konkurranser og moro?

VI HAR SAMLET EN DEL INFO OM ARRANGEMENTET
RESERVER DIN PLASS NÅ

For at alle som deltar på BE LAN 18 skal få en best mulig helg, har vi regler og retningslinjer på hva som er lov og hva som ikke er tillatt under arrangementet. Reglene finner du her.

Vi vet at det kan være skremmende å sende dine små på et større arrangement, derfor har vi laget en oversikt med info til foreldre her.

Det kan være fort gjort å glemme noe viktig når en skal på LAN, vi har derfor laget en pakkeliste som en liten påminnelse av hva du MÅ og hva en burde ha med deg på LAN. Pakkelisten finner du her.

Billettene til BE LAN 18 er nå klare og ligger ute hos Ticketmaster. Vi anbefaler alle å forhåndsbestille billetter, selv om det er mulig å kjøpe billetter i døra. Om du forhåndsbestiller billett kan du sikre deg plass ved siden av venner og kjente. I tillegg vil du komme fortere inn på LANet.

I tillegg til vanlig Helgepass, kan du også kjøpe Komfortpass som gir deg oppgradert plass på hele 120x60cm og mat hele helgen.

Matpass selges også separat om du skulle ønske dette.

HELGEPASS

RESERVER

BILLETT PÅ

KOMFORT-

PASS

Bli med på compos i en hel rekke med spill

CS:GO Compo
Super Smash Bros. Melee Compo
Andre konkurranser

Vi avholder Counter Strike: Global Offensive compo via FACEIT under arrangementet. Alle kan delta, enten som fullt team, duo eller solo. Deltar du uten team, matcher FACEIT deg med andre fra LANet.

Link til compoen finner du her.

Ingen LAN er komplett uten en ekte retro compo. Derfor avholder vi Super Smash Bros. Melee compo for alle med litt nostalgi i hjertet. 

Meld deg på i linken her, eller henvend deg til eSport avsvarlig under LANet.

Vi kommer til og avhold flere compoer og konkurranser under arrangementet, både via Discord og i vår chillout zone på LANet.

For mer info og spørsmål om alle konkurranser og compoer, bli en del av vår Discord kanal her.