top of page
Gamer

Våre verdier og mål

Blue Elite Esports er en organisasjon med et grunnlag av sterke verdier og mål som vi alltid ønsker å følge.

Fade #071730.png

Vi prøver alltid å holde målene og ambisjonene vår så de nytter flest mulige, både de som jobber i organisasjonen og medlemmene våre.

VÅRE VERDIER

Vi har viktige og klare verdier vi alltid ønsker å følge når det kommer til organisasjonen. Vi har et sterkt fokus på at spesielt barn og unge i regionen skal ha en arena hvor de kan dyrke interessene sine videre med andre likesinnede mennesker. Våres kjernevirksomhet skal og vil alltid være å fremme og utvikle esport i regionen.

Det er også viktig for oss å alltid innovere og utvikle vert arrangement til det bedre. Vi mener det er viktig å holde følge med hva som er relevant og populært, men samtidig være i spissen av det nyeste og beste i vårt felt.

BE-Misc-1920-09.jpg
BE-Misc-1920-19.jpg

VÅRE MÅL

Vi ønsker at alle som vil skal kunne delta på våre arrangement. Derfor har vi som mål at så mange arrangement som mulig skal være gratis å delta på, og at de skal være tilgjennelige rundt om i vår region.

I tillegg skal vi være med å representere, hjelpe, videreutvikle og legge til rette for fremtidige esporttalenter i vår region. Det vil alltid være ett mål for oss å utvikle organisasjonen til å bli ett av Norges største og beste esportsamfunn.

bottom of page