Personopplysninger

Kort om personopplysninger på nettsiden

Denne personvernerklæringen forteller om hvordan Blue Elite Esports samler inn og bruker personopplysninger. Blue Elite Esports, ved websideansvarlig, er behandlingsansvarlig for organisasjonens behandling av personopplysninger. Der det daglige ansvaret er delegert, kommer det fram under hvert enkelt punkt. Delegeringen omfatter kun oppgavene og ikke ansvaret. Erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19) og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18 1. ledd).

Hva slags informasjon samler vi inn

Vi mottar, samler inn og lagrer all informasjon du skriver inn på nettstedet vårt eller gir oss på annen måte. I tillegg samler vi inn IP-adressen (Internet Protocol) som brukes til å koble datamaskinen din til Internett. Vi kan bruke programvareverktøy til å måle og samle inn øktinformasjon, inkludert svartid på sider, lengden på besøk på bestemte sider, informasjon om sideinteraksjon og metoder som brukes til å bla bort fra siden. Vi samler også personlig identifiserbar informasjon (inkludert navn, e-post, passord, kommunikasjon); betalingsdetaljer (inkludert kredittkortinformasjon), kommentarer, tilbakemeldinger, produktanmeldelser, anbefalinger og personlig profil. Din personlige informasjon vil bare bli brukt av de spesifikke årsakene som er angitt her.

Hvorfor samler vi inn slik informasjon

Vi samler inn slik informasjon for følgende formål: For å tilby en tjeneste; For å gi brukerne løpende kundesupport og teknisk støtte; For å kunne kontakte våre besøkende og brukere med generelle eller personlige servicerelaterte varsler og salgsfremmende meldinger; For å lage statistiske data og annen samlet og/eller utledet ikke-personlig informasjon, som vi eller våre forretningspartnere kan bruke til å levere og forbedre våre respektive tjenester; For å overholde gjeldende lover og regler.

Hvordan lagrer, bruker og deler vi besøkendes informasjon

Vår nettside er hostet på Wix.com-plattformen. Wix.com gir oss en elektronisk plattform som lar oss selge våre produkter og tjenester til deg. Informasjonen din kan lagres gjennom Wix.com's datalagring, databaser og de generelle Wix.com-applikasjonene. De lagrer informasjonen din på sikre servere bak en brannmur. Alle gatewayer for direkte betaling som tilbys av Wix.com og brukes av vår organisasjon, overholder standardene satt av PCI-DSS som administrert av PCI Security Standards Council, som er en felles innsats av merker som Visa, MasterCard, American Express og Discover. PCI-DSS-krav bidrar til å sikre sikker håndtering av kredittkortinformasjon av butikken vår og dens tjenesteleverandører.

Informasjonskapsler (Cookies)

Nettsiden vår benytter seg av informasjonskapsler (også kalt cookies). Dette er små biter data som lagres på datamaskinen eller mobiltelefonen din av nettleseren du bruker. En informasjonskapsel tilhører et bestemt nettsted, og kan ikke leses av andre nettsteder. Du kan lese mer om informasjonskapsler lengere ned på siden, eller klikk her.

Kundekonto

Når du åpner en kundekonto, samler vi dine personlige data i omfanget som er oppgitt der. Databehandlingen er for å forbedre din opplevelse og forenkle tjenester du bruker. Behandlingen vil bli utført med ditt samtykke. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å kontakte oss. Din konto vil da bli slettet.

Hvor lenge oppbevarer vi personopplysningene

Vi lagrer personopplysningene dine så lenge de er nødvendige for formålene de ble samlet inn og behandlet for, med mindre lov eller forskrift krever at vi lagrer dem lenger. Etter det blir de slettet eller anonymisert.

Hvordan kommuniserer vi med besøkende

Vi kan kontakte deg for å varsle deg om kontoen din, for å feilsøke problemer med kontoen din, for å løse en tvist, for å samle inn gebyrer eller skyldige penger, for å avstemme dine meninger gjennom undersøkelser eller spørreskjemaer, for å sende oppdateringer om selskapet vårt, eller som ellers nødvendig å kontakte deg for å håndheve brukeravtalen, gjeldende nasjonale lover og enhver avtale vi måtte ha med deg. For disse formål kan vi kontakte deg via e-post, telefon, tekstmeldinger og post. Hvis du ikke vil at vi skal behandle dataene dine lenger, kan du kontakte oss på her.

Personverns oppdateringer

Vi forbeholder oss retten til å endre personvernet når som helst, så les den ofte. Endringer og avklaringer trer i kraft umiddelbart etter at de er lagt ut på nettstedet. Hvis vi gjør vesentlige endringer i denne, vil vi varsle deg her at den er oppdatert, slik at du er klar over hvilken informasjon vi samler inn, hvordan vi bruker den, og under hvilke omstendigheter, hvis noen, vi bruker og/eller avslører den.

 
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) på nettsidene våre for at

Nettsidene skal fungere teknisk; Nettsidene kan tilpasses din bruk, dine valg og dine innstillinger; Vi kan samle statistikk på hvordan nettsidene brukes, og dermed kunne forbedre tjenestene våre; Vi kan gi deg personlig tilpasset innhold og relevante annonser, også gjennom våre samarbeidspartnere, på for eksempel nettsider og i sosiale medier. Du kan slå av og på informasjonskapslene selv, bortsett fra de tekniske. Disse må være på for at nettsiden vår skal fungere.

Tekniske informasjonskapsler

For at nettsidene skal fungere, må vi bruke tekniske informasjonskapsler. Disse kan derfor ikke slås av.

Funksjonelle informasjonskapsler

For at du skal slippe å gjøre de samme valgene hver gang du er på nettsidene våre bruker vi funksjonelle informasjonskapsler. De lagrer opplysninger om din bruk av nettsidene og hvilke innstillinger du har gjort, slik at du kan få funksjonalitet tilpasset deg.

Informasjonskapsler som lagrer statistikk

For at nettsidene skal bli bedre og enklere, bruker vi informasjonskapsler som lagrer statistikk. Denne informasjonen hjelper oss til å forstå hvordan nettsidene blir brukt, noe som gjør at vi kan forbedre oss.

Informasjonskapsler for tilpasset markedsføring

For at du skal få innhold som er tilpasset deg, bruker vi informasjonskapsler som samler informasjon om ditt bruksmønster og dine interesser. Dette gjør at vi kan gi deg mer relevant og tilpasset markedsføring, også gjennom våre samarbeidspartnere, på for eksempel nettsider, annonser og i sosiale medier.

Spørsmål og kontaktinformasjon

Hvis du vil få tilgang til, korrigere, endre eller slette personlig informasjon vi har om deg, kan du kontakte oss her.

Sist oppdatert: 15 April 2021