top of page
Gaming PC.png

Hvem er vi

Blue Elite Esports ble stiftet i 2016, og har siden den gangen alltid hatt base i Nord-Gudbrandsdalen.

Fade #071730.png

Under finner du mer informasjon om hvem vi er og hvordan organisasjonen opererer.

BE-Misc-51.jpg

TILRETTELEGGER FOR ESPORT

Blue Elite Esports er en frivillig organisasjon som jobber for å tilrettelegge for et bredt tilbud innen esport i regionen. Vi arrangerer alt fra spillkvelder, LAN, større turneringer, streaming-eventer, workshops og andre lignende arrangementer.

Siden vår første turnering i Hearthstone tilbake i 2016, har vi jobbet på spreng for å introdusere esport til nærmiljøet og åpnet opp for utvikling av esport-talenter i regionen.

TEKNISK KOMPETANSE

Nå har vi også beveget oss inn i ulike grener av teknisk kompetanse. Vi utfører oppdrag som innspilling av profesjonell video, grafisk design og streaming-eventer der du kunne ønske det. Vi har dermed bygget oss en sterk teknisk kompetanse innen flere felt.

Arbeidet vi gjør gjennom organisasjonen hjelper til med finansiering som går rett tilbake til esport miljøet i regionen.

MEDLEMMENE FORMER FREMTIDEN

Blue Elite Esports er registrert i Brønnøysundregisteret som ideelle organisasjon og er oppført i Frivillighetsregisteret.

 

Organisasjonen drives av styret utnevnt av årsmøtet i organisasjonen, du kan finne oppdatert informasjon om styret her. Medlemmene av organisasjonen står sammen om å forme fremtiden av esport i regionen i riktig retning.

bottom of page