top of page
Gamer
Fade #071730.png

Følg oss også på sosiale medier for å holde deg oppdatert på alt vi gjør.

FACEBOOK   |   TWITTER   |   INSTAGRAM

N-GAMES FINALE 2021 OG EKSTRA KVALIFISERINGER

Oppdatert: 13. okt. 2021

Den 16 Oktober braker det løs i Otta Kulturhus med finalen i N-Games 2021. Med premier for over 15 000 kroner skal deltakerne konkurrere i gruppespillet og sluttspillet av Rocket League turneringen.


Sluttspillet av Rocket League streames live på Twitch med Andreas "Andii" Sørlie og Marius "Baconstripz" Nystrøm som hosts.Vi setter opp en stor Chillout Zone med konsoller helt fra 80-tallet fram til idag, hvor det er muligheten til prøve alle mulige type spill og maskiner. Det blir også konkurranser i blant annet Mario Kart og Fortnite, med fete premier. Arrangementet er også helt gratis.


Er du ikke kvalifisert enda, frykt ikke. Du har fortsatt flere muligheter til å kvalifisere deg til gruppespillet på finaledagen av N-Games 2021. Vi setter opp ekstra arrangementer utover høsten før finalen, samt at det er muligheter for å kvalifisere seg på førsten av dagen den 16 Oktober. Under ser du oversikt over kvalifikasjons arrangementene.


For mer informasjon om N-Games finalen 2021 gå til www.blueeliteesports.com/ngames. Følg også med på Facebook og Discord for flere oppdateringer underveis.Siste innlegg

Se alle

Kom deg til SummerGames24 for 10kr

Da var første dag med SummerGames24 ferdig. Vi er glad for at mange tok turen og håper både de og flere til finner veien i morgen. Viste du at Innlandstrafikk har bussreiser i Innlandet for bare 10 kr

Comments


bottom of page