top of page
Gamer
Fade #071730.png

Følg oss også på sosiale medier for å holde deg oppdatert på alt vi gjør.

FACEBOOK   |   TWITTER   |   INSTAGRAM

OPPDATERING AV VÅR OFFISIELLE DISCORD SERVER

Denne uka har vi vert i full sving med å fornye og oppdatere vår offisielle Discord server. Det er nå lettere å navigere rundt og finne det du letter etter. Vi har lagt til en ny velkomstkanal med oversikt over hva som finnes på serveren, oppdatert reglementet og fikset noen visuelle småting. Samt nå for første gang kan du få oppdatering om alle våre arrangementer og eventer rett inne på Discord serveren.



Vi har også lagt til flere tekstkanaler hvor du kan snakke spill, esport eller andre ting med andre personer på serveren. Hvorfor ikke hoppe inn å fortelle oss hva ditt favorittspill er i den nye "snakk-om-spill" kanalen? Eller finn noen å spille sammen med?


Er du allerede bruker av vår Discord er det bare å dra nytte av de nye oppdateringene. Om ikke kan du bli med ved å gå til www.blueeliteesports.com/discord, og det er helt gratis! Du kan også få en egen spesiell rolle på Discord du kan vise fram om du har et vanlig, VIP eller ELITE medlemskap. Flere oppdateringer til Discord kommer etterhvert, så følg med!

bottom of page