top of page
Gamer
Fade #071730.png

Følg oss også på sosiale medier for å holde deg oppdatert på alt vi gjør.

FACEBOOK   |   TWITTER   |   INSTAGRAM

VI LANSERER NYE MEDLEMSKAP MED KULE FORDELER

Oppdatert: 26. jul. 2021

Nå lanserer vi endelig flere medlemskap for alle som ønsker å bidra til Blue Elite Esports sin utvikling, eller for de som ønsker og aktivt delta i vår fremtid. Det er tre forskjellige medlemskap med forskjellige fordeler.


Alle medlemmer får et "badge" på sin bruker som viser hvilket medlemskap du har. Du får også en Discord rolle med ditt medlemskap om du ønsker det. Flere fordeler som bakgrunnsbilder, spillservere og eksklusive eventer blir lansert etter hvert for alle medlemmer.Vanlig medlemskap

Er vårt standard medlemskap for alle som ønsker å være en del av organisasjonen.


VIP medlemskap

Her får du i tillegg til vanlige medlemskapet en eksklusiv t-skjorte og plakat, samt rabatt på våre LAN eventer en gang i året så lenge du er medlem!


ELITE medlemskap

Dette er medlemskapet for våre mest dedikerte gamere! I tillegg til en eksklusiv t-skjorte og plakat, får du enda større rabatt på våre LAN eventer og en rabattkode i vår kommende nettbutikk. Og best av alt, du får Blue Elite Esports unike ELITE samleobjekt en gang i året så lenge du er medlem!

Ønsker du å bli medlem sjekk www.blueeliteesports.com/medlemskap for alle detaljer. Du finner også medlemsbetingelser her.


Bli en del av et community av gamere for gamere idag!

Comments


bottom of page